...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Свързване ново CD на Алфа 147
Collapse
X
-
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеДо колко разбирам трябва да ползвам краче А4 , А7 ,А8
Тази алфа няма антенен усилвател и това А5 отпада синия кабел понеже съм изтеглил книжката на Pioneer-a Там изрично е казано ако няма антенен усилвател да не се свързва синия кабел
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеТези за CAN A1 и А3 са за информацията на дисплея на колата за името на песента ,така ли е не знам и ми е интересно ?
---------- Post added at 18:23 ---------- Previous post was at 18:18 ----------
Първоначално публикувано от eproHD Покажи съобщениеПримерно ако свържа и синия кабел и действително няма ант.усилвател може ли да изгори нещо ?
Нищо не може да изгори, ако този извод остане висящ. Проблем би възникнал, ако на него се включи по-голям товар от този, който представлява усилвателят.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Това дето на него пише ILUMINATION служи за да получи касетофона сигнал кога си си пуснал фаровете и да си намали яркостта на дисплея.
Сигурен ли си че няма антенен усилвател. Ако в изходящата букса има кабел може да са го скатали някъде италианчетата.
Внимавай с двата плюса. Този от контакта и постоянния. Може да се наложи да направиш някоя интерпретация така че да не губиш запаметените станции. Аз лично не го ползвам този от ключа.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
При мен също се наложи да ги разменя на сони радио.
Видях в неговото упътване кое къде трябва да е, измерих на буксата на оригиналното радио къде са постоянните 12V и къде при запален двигател и ги нагласих.
"Оригинално" постоянните 12V и маса съвпадаха, но пина за пуснат двигател не съответстваше на това на радио-то и ги размених.156 Sportwagon 1.9JTD
Comment
Comment